Črna sobota na Dolenjskem: V dveh urah dve smrtni žrtvi na cestah

ČK
14.03.2020 15:14

Novomeški policisti danes obravnavajo dve prometni nesreči s smrtnim izidom. V obeh sta umrla povzročitelja nesreče, ki sta nenadoma zapeljala na nasprotni vozni pas in čelno trčila v nasproti vozeče vozilo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zavrč - smrtna prometna nesreča na cesti Ptuj Zavrc, pri gradu Borl - tovorno in osebno vozil - ilustracija - zapora ceste - policija -
Sašo Bizjak

Na Dolenjskem se je dopoldan zgodila prometna nesreča, za posledicami katere je umrl 46-letni voznik manjšega tovornega vozila. Okoli 11:36 je vozil iz smeri Dvora proti Soteski, zapeljal na levo, na nasprotni vozni pas, in čelno trčil v avtomobil, v katerem se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 72-letni voznik osebnega vozila. Trčenje je bilo silovito, povzročitelj nesreče se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Hudo se je poškodoval tudi nič kriv 72-letnik, ki so ga reševalci na zdravljenje prepeljali v bolnišnico.
Dve uri za to nesrečo je usodno počilo tudi pri kraju Lokve. Kot je sporočila tiskovna predstavnica novomeške policijske uprave Alenka Drenik, je v nesreči umrl 36-letni voznik osebnega avtomobila. Vozil je iz smeri Črnomlja proti Ručetni vasi, pri kraju Lokve pa ob 13:38 tudi on nenadoma zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v terensko vozilo, s katerim se je nasproti pravilno pripeljal 35-letni voznik. Po silovitem trčenju je povzročitelja nesreča vrglo iz avtomobila. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju, v nesreči pa sta se poškodovala tudi 35-letni voznik v drugem vozilu in otrok, ki je bil z njim. Reševalci so ju odpeljali v bolnišnico. 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta