Dolenjka: Ko sta izstopali iz vozila, da bi postavili trikotnik, je v zadnji del avtomobila trčil voznik tovornjaka

A.L.
10.10.2023 12:21

Hudo poškodovano 57-letno potnico in lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ko sta izstopali iz vozila z namenom, da postavita varnostni trikotnik, je v zadnji del avtomobila trčil 42-letni voznik tovornega vozila.
Andrej Petelinšek

Novomeški policisti so bili sinoči okoli 20.30 obveščeni o prometni nesreči z udeležbo tovornega in osebnega vozila na avtocesti med priključkoma Trebnje zahod in Bič proti Ljubljani. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 46-letna voznica osebnega avtomobila s sopotnico zaradi okvare vozila zapeljala na pas za počasna vozila in ustavila ob desnem robu vozišča.

Ko sta izstopali iz vozila z namenom, da postavita varnostni trikotnik, je v zadnji del avtomobila trčil 42-letni voznik tovornega vozila. Hudo poškodovano 57-letno potnico in lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta