Dve osebi umrli pri predoru Sveti Rok: Avtomobil se je z veliko hitrostjo zaletel v kamnito steno ob cesti

Va, STA
26.02.2024 15:21

"V šoku sem, vse se je odvilo v sekundi," je povedal pretreseni očividec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je ilustrativna. 
Natalija Jurše

Na hrvaški avtocesti A1 v smeri proti Dalmaciji se je med predoroma Sveti Rok in Ledenik danes zgodaj popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri sta po podatkih policije umrli dve osebi. Po doslej znanih podatkih je bilo v nesreči udeleženo eno vozilo. Po nesreči so cesto v smeri Dalmacije zaprli.

Po poročanju hrvaških medijev se je voznik avtomobila, ki je peljal z veliko hitrostjo, okoli 200 metrov pred predorom Ledenik zaletel v kamnito steno ob cesti. Udarec je bil tako silovit, da sta iz avtomobila padla voznik in njegov sopotnik, umrla sta na kraju nesreče. Iz avtomobila je zletel tudi motor, ostanki avtomobila pa so se razsuli tudi po nasprotnem voznem pasu.

Za portal Index.hr je očividec tragične nesreče v šoku opisal, da se je vse zgodilo v sekundi. Iz avtobusa, v katerem je bil in se je moral zaradi nesreče ustaviti, je videl na cesti ležati dvoje ljudi. "Slišal sem udarec, bilo je zelo glasno," je pretresen povedal.  

Zadrska policija je sporočila, da so na kraj nesreče takoj napotili vse službe prve pomoči in da je omenjeni del avtoceste v smeri Dalmacije zaprt, promet pa so preusmerili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta