(FOTO) Na prehodu iz starega v novo leto iz hiše na območju Maribora ukradel zlatnino, gotovino in ure, škoda je velika

STA, A.L.
31.01.2024 08:43

V dneh na prehodu iz starega v novo leto je neznanec iz stanovanjske hiše na območju Maribora ukradel zlatnino, gotovino ter več ur višjega cenovnega razreda.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tatvina je bila izvršena med 30. decembrom in 2. januarjem.
Pu Maribor

S tem dejanjem je lastnike oškodoval za približno 120.000 evrov. Policisti vse, ki bi imeli koristne informacije o odtujenih predmetih, prosijo, da o tem obvestijo policijo.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, je bila tatvina izvršena med 30. decembrom in 2. januarjem.

Lastnike je neznanec oškodoval za okoli 120 tisoč evrov. PU Maribor
Pu Maribor

Storilec je odnesel ure Tag Hauer mornarsko modre barve s PVC pasi in mornarsko modro številčnico, Rolex zlate barve s črno številčnico in kovinskim pasom, Ceruti temno modre barve s kovinskim pasom, G-shock bele barve s PVC pasom, Hoblot s črno notranjostjo in črnim PVC pasom, V 6 s črno notranjostjo in črnim PVC pasom, AP s črnim PVC pasom in črno notranjostjo z vzorci rdeče in modre ter Hublot z belo notranjostjo in črnim PVC pasom.

Zmanjkale so tudi ura neznane znamke s črno notranjostjo, obdana z kamenčki in črnim PVC pasom, pozlačena HP s črno notranjostjo in kovinskim pasom ter pozlačena HP z belo notranjostjo in kovinskim pasom.

Policija poziva vse, ki bi imeli koristne informacije o odtujenih predmetih, naj o tem obvestijo policiste na 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta