(FOTO) Pogrešani 10-letna Julija Pogačar in njena mama Melisa Smrekar. Odšli sta na krajši dopust in se nista vrnili

A.L.
03.12.2021 14:27
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Policisti policijske postaje Domžale so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 10-letno Julijo Pogačar iz Radomelj in 52-letno Meliso Smrekar iz Radomelj. Julija je visoka okoli 150 centimetrov, srednje dolgih temnih rjavih las. Melisa je visoka okoli 170 centimetrov, suhe postave, ima črne, do ramen dolge lase.

Julija Pogačar.

Pu Ljubljana

Mama in hči sta pogrešani od sredine novembra in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Lokacija dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali izven urbanih območij.

Melisa Smrekar.

Pu Ljubljana

Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi nista bili najdeni, policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali policijsko postajo Domžale na (01) 724 65 80 ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta