(FOTO) Prevažal 11 pasjih mladičev in se zaradi prehitre vožnje na štajerski avtocesti prevrnil. Tako se je končalo ...

A.L.
23.08.2024 09:37

Nihče od psov ni bil vidno poškodovan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pu Celje

Nekaj po 19. uri so celjski policisti na avtocesti med izvozoma Slovenske Konjice in Dramlje obravnavali prometno nesrečo, zaradi katere je bila avtocesta dlje časa zaprta. Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila ford Transit, ruski državljan, ki hitrosti vožnje ni prilagodil poteku ceste in tehničnim lastnostim vozila.  Priklopni del vozila je z desnega voznega pasu najprej zaneslo v desno, kjer je oplazilo betonsko zaščitno ograjo, nato pa še skrajno v levo, kjer je prav tako oplazilo betonsko zaščitno ograjo, nakar se je vozilo s priklopnikom prevrnilo.

Pu Celje

V priklopnem delu vozila je voznik v kletkah prevažal enajst psov. Dva od njih sta po trčenju pobegnila z vozila, ostalih devet je ostalo v kletkah. Oba psa, ki sta bila na vozišču, so takoj ustrezno zavarovali.

Pu Celje

Nihče od psov ni bil vidno poškodovan. Predstavniki veterinarske inšpekcije so poskrbeli za njihovo varno namestitev. Voznika in sopotnici so zaradi lažjih poškodb odpeljali v celjsko bolnišnico. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje bodo voznika kazensko ovadili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta