(FOTO) Vlak ni mogel zavirati, prizori so bili grozljivi: Znanih je več podrobnosti nesreče, v kateri sta umrla tudi otroka

A.L.
20.08.2024 12:34

Grozljiva nesreča se je zgodila v osrednji Srbiji, potem ko voznik avtomobila ni ustavil pred svetlobnimi signali, ki so opozarjali, da je v bližini vlak.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Znane so nove podrobnosti grozljive nesreče v Srbiji, v kateri so v trčenju vlaka in osebnega vozila umrle tri osebe, od tega dva otroka. 38-letnega Milana D. in njegova otroka, 12-letnega sina ter 14-letno hčer je tisti dan vozil 69-letni taksist Milan L., ki je vrsto let vozil na črno. Njegov bratranec je za Blic.rs povedal, da je pogosto vozil tudi družino, ki je umrla v tragični nesreči.

"Nikoli ni pil ali imel kakršnihkoli težav. Kolikor se spomnim, tudi ni bil udeležen v nobenih prometnih nesrečah," je za enega od medijev povedal sorodnik 69-letnika.

Grozljiva nesreča se je zgodila v osrednji Srbiji, potem ko voznik avtomobila ni ustavil pred svetlobnimi signali, ki so opozarjali, da je v bližini vlak. "Vlak ni mogel zavirati. Prizori so bili grozljivi. Avto je pred seboj vlekel več sto metrov," so trenutek nesreče opisali domačini, ki živijo nedaleč od železniške proge.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta