(FOTO) S ferrarijem za več kot 100 kilometrov na uro prekoračil omejitev, prehiter je bil tudi pijani motorist

M.R.
15.07.2024 12:15

Včeraj so celjski policisti obravnavali dva huda kršitelja na cestah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako so policisti voznika ferrarija ujeli med divjanjem po avtocesti.
PU Celje

Voznik ferrarija je na avtocesti, kjer je hitrost vožnje omejena na 100 kilometrov na uro, divjal kar 226 kilometrov na uro. Dobil je globo v višini 1200 evrov in 9 kazenskih točk.

Prav tako so obravnavali prehitrega motorista, ki je na delu avtoceste, kjer je hitrost omejena na 100 kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 164 kilometrov na uro. Poleg tega pa je imel v krvi skoraj promil alkohola. A to še ni vse. Motorist nima veljavnega vozniškega dovljenja.

Zoper nejga bodo podali obdolžilni predlog, zoper lastnico motornga kolesa, ki mu je dala vozilo v uporabo, saj nima veljavnega vozniškega dovoljenja pa bodo uvedli prekrškovni postopek. 

Na celjski policijski upravi ob tem voznikom svetujejo, naj hitrost vožnje prilagodijo veljavnim omejitvam, svojemu vozniškemu znanju in izkušnjam ter razmeram na cestah. "Neprilagojena hitrost je še vedno med najpogostejšimi vzroki najhujših prometni nesreč," so opozorili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta