Hrvaška policija poziva vse Slovence, ki imajo nepremičnine v tem istrskem kraju, naj se javijo

A.L.
14.01.2020 09:30

Kot je zapisano na spletni strani istrske policijske uprave, so kriminalisti v preiskavi potrdili sum, da sta 66-letnik in 22-letnik storila štiri kazniva dejanja izsiljevanja in po dve kaznivi dejanji ponarejanja in prevare.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Policijska uprava Istarska (Pula) poziva vse, ki so jim na Hrvaškem ponudili pomoč pri legalizaciji objektov na področju Kavrana ali so od njih poskušali pridobiti denar za to, da podatke čim prej sporočijo hrvaški policiji, ki zadevo intenzivno preiskuje. Več podatkov najdete na tej spletni strani
Kot je zapisano na spletni strani Policijske uprave Istarska, so kriminalisti v preiskavi potrdili sum, da sta 66-letnik in 22-letnik storila štiri kazniva dejanja izsiljevanja in po dve kaznivi dejanji ponarejanja in prevare. Osumljena je tudi 46-letnica, ki naj bi pomagala pri izsiljevanju.
Osumljenca sta obtožena, da sta se vsaj dvema državljanoma Slovenije predstavljala kot uradni osebi, ki bi jima lahko pomagala pri legalizaciji objektov na področju Kavrana. Policija poroča, da obstaja sum, da so storilci na podoben način oškodovali še več hrvaških in slovenskih državljanov, zato vse, ki imajo kakšne informacije ali pa so bili oškodovani, poziva, da se javijo na policijsko postajo Pulj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta