Je v zaporu najhujši serijski morilec? Policiji je opisoval zločine, za katerimi so ostale še neidentificirane žrtve

ČK
07.10.2019 10:07
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Večera

Samuel Little (79), bivši boksar, znan tudi po imenu Samuel McDowell, je kandidat, da obvelja za najhujšega serijskega morilca v ameriški zgodovini. Do zdaj je priznal 93 umorov, FBI jih je potrdil 50. Žrtve so bile večinoma ženske, morilski pohod pa dolg od leta 1970 do 2005. Nekaterih mrtvih niso nikoli našli. Serijski morilec je po drugi strani policistom opisoval zločine, katerih žrtve niso še niti identificirali. Policija ima vsa ta priznanja za verodostojna.
"Leta je verjel, da ga policija ne bo nikdar našla in da ni nikomur mar za njeghove žrtve," je povedala kriminalistka forenzičarka Christie Palazzolo iz FBI. No, našli so ga in od 2014 prestaja dosmrtno zaporno kazen. A tedaj je bil obsojen samo za tri umore (treh žensk v Los Angelesu med letoma 1987 in 1989, vse tri je pretepel in zadavil), vsak dan bolj jasno pa je zdaj, da jih ima na vesti veliko več. "Pomembno je, da se mu sodi za vsako žrtev in zapre, kolikor je mogoče primerov," je povedala Christie Palazzolo.      


 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta