Kaj se dogaja? Najprej je v medveda trčil voznik na primorski avtocesti, kasneje pa še voznika na dolenjki

19.08.2024 13:03

V petek zvečer so policiste obvestili, da je na primorski avtocesti voznik trčil v medveda. Policisti so na kraju ugotovili, da je madžarskemu vozniku pri razcepu Gabrk na cesto pritekel medved.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Medved je po trčenju poginil.
Profimedia

Voznik je zaviral, a se trčenju ni uspel izogniti, trčenje pa je bilo tako hudo, da je žival poginila. Voznik v trčenju ni bil poškodovan.

Dve prometni nesreči zaradi trka z medvedom sta se zgodili tudi v nedeljo zvečer na avtocesti Novo mesto – Ljubljana, pri Biču, sporočajo z novomeške policijske uprave. 33-letni voznik osebnega vozila je med vožnjo proti Ljubljani na desnem voznem pasu trčil v medveda, ki ga je odbilo na prehitevalni pas, kjer ga je povozil in poškodoval vozilo 44-letni voznik. V vozilu 33-letnika so se sprožile zračne blazine, zaradi česar je voznik iskal zdravniško pomoč. Prisotnosti alkohola policisti niso ugotovili, za poginulega medveda pa je poskrbel Dars.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta