Ker je sprožila ločitev, jo je umoril

Vesna Lovrec Vesna Lovrec
28.03.2019 20:33

V Spuhlji pri Ptuju naj bi bil Ivan P. z ostrim predmetom vzel življenje Mariji P. Zakonca je danes zjutraj našla njuna hči. Mati je bila že mrtva, oče, ki je poskušal storiti samomor, pa hudo poškodovan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na sedež podjetja je zjutraj s tovornjakom dostavil večji tovor sveč. Ker mu zakonca nista odprla, je poklical njuno hčer. Za mater je bila pomoč prepozna, očeta so odpeljali v bolnišnico.
Vesna Lovrec

Policijski trak, ki je zjutraj zapiral dovoz na dvorišče vrtnarije v Spuhlji pri Ptuju, je opominjal, da je moralo iti pri podjetniškem paru nekaj hudo narobe. "Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Maribor je bil ob 8.50 obveščen, da v kraju Spuhlja potrebujejo pomoč policistov in reševalcev. Policisti so po prvih zbranih obvestilih ugotovili, da je na kraju ena oseba pokojna in ena poškodovana. Na pokojni so opazili sledi nasilja. Reševalci so poškodovanemu nudili pomoč. Dogodek se je odvil v zasebnem prostoru, tako da drugi ljudje niso bili ogroženi," so bile prve informacije policije.
Čeprav jih je vodja službe direktorja Policijske uprave Maribor Bojan Kitel v javnost posredoval hitro, dobro uro po prijavi tragedije, ga v kraju ni bilo človeka, ki ne bi že takrat vedel, da je nasilne smrti umrla 57-letna Marija P. Smrtne poškodbe naj bi ji bil z ostrim predmetom prizadejal 58-letni mož Ivan P., nakar si je življenje domnevno poskušal vzeti tudi sam. Reševalci so hudo poškodovanega odpeljali v ptujsko bolnišnico. Dopoldan je njegovo življenje viselo na nitki, popoldan pa je Kitel sporočil, da moški ni več v smrtni nevarnosti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta