Koprska policija išče povzročitelja prometne nesreče, ženska hudo poškodovana

STA, A.L.
24.10.2023 16:01

V Kopru je v ponedeljek okoli 12. ure pred podhodom pri železniški postaji v 61-letno peško trčil kolesar, ki je nato zapustil kraj nesreče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija poziva vse morebitne očividce in pa tudi kolesarja, ki je povzročil prometno nesrečo, da informacije čim prej sporočijo na 113 ali na policijsko postajo Koper.
Sašo Bizjak

Reševalci so poškodovano odpeljali v Splošno bolnišnico Izola, utrpela naj bi hujše poškodbe. Policija povzročitelja še išče, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Kolesar naj bi vozil kolo fluorescentno-zelene barve, čelade ni uporabljal. Policija poziva vse morebitne očividce in pa tudi kolesarja, ki je povzročil prometno nesrečo, da informacije čim prej sporočijo na 113 ali na policijsko postajo Koper.

Na podlagi dosedanjih informacij obstajajo razlogi za sum storitve kaznivih dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in zapustitev oškodovanca v prometni nesreči brez pomoči, so še sporočili s PU Koper.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta