Ljubljana: Moški s smučarskimi očali na kolesarko prežal v grmovju, končalo se je z ropom

A.L.
02.03.2021 09:20
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Včeraj nekaj pred 6.30 so ljubljanske policiste obvestili o ropu, do katerega je prišlo na Kranjčevi ulici v Ljubljani. Ugotovili so, da je neznani storilec čakal v grmovju, ko se je mimo s kolesom pripeljala oškodovanka, pa je stopil pred njo, da je morala ustaviti,  nato pa je pograbil njen nahrbtnik, ki ga je imela v košari kolesa. Oškodovanka nahrbtnika ni hotela izpustiti, zato jo je  neznanec pošprical z neznanim sprejem in nato z njenim nahrbtnikom s kraja zbežal.

Z dejanjem jo je oškodoval za nekaj sto evrov, zaradi spreja je bila lažje poškodovana. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem  obvestil za izsleditev storilca, o vseh okoliščinah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Policisti so sporočili tudi opis osumljenega moškega: visok je okoli 180 centimetrov, suhe postave, star med 40 in 50 let, oblečen v črna oblačila, na glavi je imel črno kapo in smučarska očala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta