Maribor: 73-letni voznik avtomobila ni preživel trčenja na Radvanjski cesti. Policija očividce poziva, da pokličejo na 113

Le.V.
08.11.2021 19:18

Policijska uprava Maribor morebitne očividce prometne nesreče, ki se je zgodila danes popoldan na Radvanjski cesti, poziva, da pokličejo na številko 113.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Na Radvanjski cesti v Maribor se je danes okoli 14.40 zgodila huda prometna nesreča, za posledicami katere je v bolnišnici umrl 73-letni voznik. Hudo se je poškodovala tudi njegova sopotnica, ki pa ni v smrtni nevarnosti. Kot je sporočila tiskovna predstavnica mariborske policijske uprave Anita Kovačič Čelofiga, sta v nesreči trčili dve osebni vozili. V drugem vozilu sta bili poleg voznika še dve potnici, vsi so se lažje poškodovali.

Kaj natančno se je zgodilo in kdo je odgovoren za nesrečo, policisti še preiskujejo in hkrati morebitne očividce nezgode pozivajo, da pokličejo na številko 113.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta