Med odpadki so našli truplo dojenčka

A. La., STA
19.11.2022 20:06

Iz Grosuplja prihaja tragična vest.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

 V sortirnici odpadkov na deponiji Špaja dolina na območju Grosupljega so danes zjutraj pri ločevanju odpadkov našli truplo dojenčka, je poročala TV Slovenija.

Najdbo so za javno televizijo potrdili na Komunalnem podjetju Grosuplje. Truplo so po najdbi odpeljali na obdukcijo na Inštitut za sodno medicino v Ljubljano. Sortirnico sicer upravlja podjetje Gor iz Celja, ki ločuje odpadke od različnih zbiralcev odpadkov, je še poročala TVS. 

"Danes, nekaj pred 8. uro smo bili obveščeni, da je bilo na območju Grosuplja najdeno truplo novorojenčka (moškega spola). Policisti so kraj zavarovali in zbrali prva obvestila. Opravljen je bil ogled kraja, o tem pa sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec ter zdravnik Inštituta za sodno medicino. Truplo je bilo odpeljano na ISM, kjer bo opravljena obdukcija. Okoliščine dogodka kriminalisti še preiskujejo zato vam več informacij ne moremo podati," so sporočili s policije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta