Med Velenjem in Arjo vasjo motorist vozil po nasprotnem pasu, voznik se mu je umikal in pristal na zaščitni ograji

A.L.
25.05.2022 09:23

Policisti iščejo očividce in motorista.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Velenjski policisti so včeraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila. O nesreči, ki se je zgodila na glavni cesti Velenje Arja vas pri  partizanskih grobovih, so bili obveščeni ob 14.34. Do prometne nesreče je prišlo, ker se je voznik osebnega vozila na ravnem delu vozišča umikal motoristu, ki je z visoko hitrostjo pripeljal z velenjske smeri in je vozil po nasprotnem smernem vozišču.

Voznik osebnega vozila je trčenje  z motoristom preprečil tako, da se je umaknil skrajno desno in zapeljal v obcestni jarek in nato na zaščitno drsno ograjo, zaradi česar se je njegovo vozilo prevrnilo na bok. Neznani  voznik neznanega motornega kolesa je po dogodku brez ustavljanja odpeljal naprej v smeri proti Arji Vasi oziroma Dobrni.

Voznika  motornega kolesa in morebitne očividce policisti pozivajo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko policijske postaje Velenje (03) 898 61 00, na številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta