Na območju Vanganela našli moško truplo, gre za pogrešanega Blaža Ritošo?

A.L.
11.07.2022 09:25

Pogrešan je bil od sredine junija, včeraj naj bi našli njegovo truplo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Po poročanju Primorskih novic in portala IstraIN so včeraj popoldne med Vanganelom in Pomjanom našli moško truplo, v bližini pa tudi modro kolo. Vse kaže, da gre za Blaža Ritošo, ki so ga pogrešali od sredine junija. Truplo naj bi na gozdnatem območju našel naključni sprehajalec.

Spomnimo, 23-letnika so nazadnje videli v ponedeljek, 13. junija, na železniški postaji v Kopru. Od tam naj bi se s kolesom odpravil proti Poreču, kjer živi njegova mama. Ker do tja ni prišel, so svojci prijavili njegovo izginotje. O primeru Blaža Ritoše so se pred tedni razpisali tudi hrvaški mediji. Sestra pogrešanega je takrat za Jutarnji list povedala, da je Blaž živel pri babici v Ljubljani, kjer je delal kot Woltov dostavljalec hrane. V ponedeljek je kot po navadi stopil na vlak, ki vozi na relaciji Ljubljana-Koper, nato pa naj bi pot nadaljeval na kolesu. "Kot dostavljalec hrane je bil v dobri formi, od Buzeta do Poreča je potreboval približno šest ur vožnje, po tej poti pa se je enkrat že peljal," je povedala sestra pogrešanega, ki dodaja, da preživljajo pravi pekel. "Toliko je vprašanj, a nimamo nobenih odgovorov."

Policija poročila o najdbi trupla in identiteti pokojnika še ni poslala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta