Neznanec pri Sežani ustavil in pretepel Italijana, grozil je tudi s prižgano motorko

M.R.
13.04.2020 14:25

V petek je okoli 16. ure neznani moški sredi ceste v Kriških borih pri Sežani prehitel 59-letnega italijanskega voznika avtodoma, zmanjšal hitrost in ga ustavil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Italijanski voznik, ki je vozil od Šmarij proti Križu, je izstopil iz vozila, neznani voznik prav tako in Italijana sprva verbalno napadel. Italijan mu je dejal, da razume le italijanski jezik, kar je moškega še bolj razburilo. 
Odšel je v svoj avtomobil in iz njega vzel motorno žago ter jo prižgal in z njo grozil Italijanu. Pristopil je bližje italijanskemu vozniku in ga s pestjo večkrat udaril v glavo, pri tem pa v drugi roki držal prižgano motorno žago. 
Nadaljnje pretepanje so preprečili mimoidoči vozniki, ki so s telesi preprečevali kontakt, voznik avtomobila pa se je nato odpeljal. Italijanski voznik je zaradi lažjih poškodb glave moral v zdravstveni dom Sežana. 
Policija moškega še išče, grozi pa mu kazenska ovadba zaradi povzročitve lažjih poškodb in ogrožanja z nevarnim orodjem, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta