Novo streljanje v Srbiji: Pred osnovno šolo ubili dva mladeniča

M.R.
25.08.2023 09:52

Srbijo pretresa nov strelski obračun, ki se je zgodil ponoči pred osnovno šolo v predmestju Novega Sada, kjer sta bila ubita dva mlada moška. Policija je že prijela štiri osumljence.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Policija je bila o streljanju obveščena ob 0.17, na kraju dogodka pa so policisti našli nezavestnega 20-letnika, ki naj bi bil po sicer neuradnih podatkih ustreljen v glavo. Zaradi prehudih poškodb je umrl v bolnišnici. 

Ob 0.51 je sledil še en poziv policiji, policisti so tudi tam našli nezavestnega mladega moškega. Reševalci so na kraju lahko le potrdili smrt 19-letnika. 

Policisti so izvedli blokado številnih cest in prijela štiri osumljence, stare 21, 23, 24 in 26 let. Enega izmed njih naj bi sumili, da je streljal na obe žrtvi.

Srbijo sta v maju pretresla dva strelska obračuna. Prvega je izvedel takrat 13-letni učenec na osnovni šoli, kjer je ubil devet učencev, med njimi tudi sošolce in varnostnika. V Mladenovcu pa je dan pozneje 20-letnik streljal na množico ljudi in jih devet ubil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta