Oče pogrešanega Mateja Periša naredil nekaj, česar ni pričakoval nihče

A.L.
16.03.2022 11:39

"Ampak to ne bo več stari Nenad Periš, to je zdaj drug človek. Moje srce je ostalo v Beogradu."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Izginotje Splitčana Mateja Periša še vedno buri duhove. 27-letnika, ki je na zadnjo noč lanskega leta izginil iz beograjskega kluba Gotik, do danes še niso našli. Obsežna iskalna akcija je bila za zdaj neuspešna, vsi namigi so se izkazali za neresnične. Oče pogrešanega Mateja Nenad Periš je takoj ob novici, da je sin pogrešan, prišel v Beograd in takrat zatrdil, da bo tam ostal, vse dokler ga ne najdejo. "Mateja želim peljati domov, na kakršen koli način. Kaj se je zgodilo, nihče ne ve. Pripravljen sem na vse, želim samo izvedeti resnico in svojega otroka pripeljati domov, pa čeprav bi to bilo zadnjič," je medijem dejal v prvih dneh po izginotju sina. 

Tedni in meseci so minevali, Mateja Periša niso našli, zato se je Nenad Periš po poročanju Jutarnjega lista vrnil nazaj v domači Split. Zagotavlja, da se bo v Beograd še vrnil. Doma je Nenada ves čas čakala družina, ki je tako kot on nestrpno čakala nove informacije, zdaj se bodo skušali vrniti k prejšnjemu življenju. "Ampak to ne bo več stari Nenad Periš, to je zdaj drug človek. Moje srce je ostalo v Beogradu. Tja se bom vrnil, da bi našel Mateja."

Že pred dnevi smo pisali tudi, da viri v srbski policiji, ki so blizu preiskovalcem, predvidevajo, da so Matejevi prijatelji zaradi strahu naredili katastrofalno napako, piše Kurir. Pravijo, da so več kot 12 ur čakali s prijavo, da pogrešajo prijatelja. Razlog za tako pozen klic naj bi bilo dejstvo, da so uživali prepovedane substance in so želeli biti trezni ob klicu na policijo. Zaradi pozne prijave pogrešanega Periša je bila tako otežena tudi preiskava.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta