Pijani nasilnež v okolici Novega mesta napadel svojo mamo

M.D.
26.11.2018 12:12

V petek v večernih urah je 37-letni nasilnež napadel mamo, osumljenca bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Novomeški policisti so bili v petek v večernih urah obveščeni o nasilju v družini v okolici Novega mesta. Takoj so odšli na kraj, zaščitili žrtev in poklicali reševalce, ki so poškodovano žensko oskrbeli. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da se je 37-letni nasilnež pijan vrnil domov in napadel svojo mamo, jo zlasal in poškodoval. "Žrtvi je uspelo pobegniti in se skriti, nasilnež pa je s sekiro stekel za njo in ji grozil, da jo bo ubil. V hiši je razbil in poškodoval inventar," dogajanje opisujejo novomeški policisti.
Zaradi razlogov za sum, da bo nasilnež ogrozil življenje, osebno varnost in svobodo žrtve, so mu policisti izrekli ukrep prepovedi  približevanja. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. 37-letnika bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta