Pogrešanega belgijskega štiriletnega fantka mrtvega našli na Nizozemskem

ČK
18.01.2022 10:13

120 kilometrov severovzhodno od umetnega otoka Neeltje Jans v nizozemski provinci Zeeland so predtem prijeli 34-letnega Belgijca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Štiriletnega fantka, ki so ga v Belgiji pogrešali od prejšnjega tedna, so mrtvega našli na Nizozemskem, po intenzivnem delu tako belgijske kot nizozemske policije.  

Izginotje Deana Verberckmoesa je družina prijavila, potem ko naj bi ga bila varuška v nasprotju z dogovorom pustila v hiši starih staršev, je poročal BBC. 

Otrokovo truplo so sinoči našli na umetnem otoku Neeltje Jans v nizozemski provinci Zeeland, ki je tudi priljubljena turistična točka. Najprej so ga določili za možno mesto zločina, kar se je nato potrdilo. 120 kilometrov severovzhodno od otoka so predtem prijeli 34-letnega Belgijca. Njegove identitete policija ni objavila. Prav tako niso sporočili, kaj se je dogajalo od trenutka, ko otrok ni več bil z varuško.

Nizozemski mediji so poročali, da je bil štiriletnik pred izginotjem z družinskimi prijatelji. Zadnjič je bil opažen z osumljencem v mestu Sint Niklaas blizu Antwerpna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta