Policista v paviljonu mariborskega mestnega parka opravljala postopek, neznanec v temi pobral kamen in ga zalučal v enega od njiju

A.L.
22.05.2021 11:09
Včeraj zvečer je v mestnem parku neznanec napadel policista.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Okoli 22.30 sta policista policijske postaje Maribor I po obvestilu občana o glasni glasbi v paviljonu mestnega parka v Mariboru izvajala identifikacijski postopek s tremi osebami. Medtem ko sta policista izvajala policijsko pooblastilo, je iz teme, na razdalji približno 10 do 15 metrov stran, neznani storilec, s katerim policista sploh nista imela postopka, pobral večji kamen in ga vrgel v policista.

"Policista je storilec k sreči zadel v predel ramena in ga lahko telesno poškodoval. Policista neznanega storilca nista videla, saj je strahopetnež po tem podlem dejanju pobegnil v smeri Trubarjeve ulice. Zadevo so prevzeli kriminalisti, ki nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi izsleditve storilca, zoper katerega bo podana kazenska ovadba zaradi napada na uradno osebo," so sporočili policisti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta