Policisti po približno 24 urah prijeli moškega, ki je pri Umagu ugrabil žensko

M.R.
27.07.2023 10:45

Hrvaška policija je prijela moškega, ki je včeraj zjutraj pri Umagu ugrabil žensko. Policija je sporočila, da so ga privedli v policijsko postajo v Umagu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška javna televizija HRT poroča, da se je po neuradnih podatkih ugrabitelj sam predal policiji v Umagu. Radio Eurostar Umag pa je pred tem poročal, da so policisti že včeraj naredili obroč okoli gozda, v katerega naj bi se storilec zatekel, a da je dež upočasnil njihovo akcijo. Prijeli naj bi ga danes okoli 8.30. Časnik Jutarnji list poroča, da gre za 60-letnega moškega, ženska, ki jo je ugrabil, pa naj bi bila v 30 letih. 

Neuradno mediji poročajo, da sta se žrtev in ugrabitelj poznala že prej, prav žrtev naj bi ga večkrat prijavila zaradi nasilnih dejanj. Policisti so ga tako že obravnavali in bil je tudi zaprt. Ko je prestal kazen, pa je nadaljeval z nasilnimi dejanji. 

Spomnimo, da je bila policija včeraj okoli 8. ure obveščena o ugrabitvi ženske na parkirišču v Petroviji. Nekaj ur pozneje so žensko nepoškodovano, a vidno pretreseno našli v kraju Matelići. Glede na včeraj znane podatke, je moški žensko porinil v avtomobil in se z njo odpeljal v neznani smeri. Žensko so nato našli, policisti, med njimi so bili tudi pripadniki posebne enote, pa so ga iskali. Postavili so blokade na večjem območju Istre, med drugim tudi na istrskem ipsilonu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta