Pomurska avtocesta: 23-letnik pod vplivom alkohola povzročil trčenje treh vozil

A.L.
30.03.2019 11:49

V postopku so policisti Postaje prometne policije Maribor ugotovili, da je voznik povzročitelj vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom je pokazal 0,71 mg/l izdihanega zraka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Včeraj popoldne se je na avtocesti A5 iz smeri Maribora v smeri Murske Sobote, izven naselja Močna, zgodila prometna nesreča. Zaradi neprilagojene hitrosti povzročil jo je povzročil 23-letni voznik osebnega avta, doma iz okolice Lenarta. V prometni nesreči so bili udeleženi trije osebni avtomobili, tri osebe pa so utrpele lahke telesne poškodbe. Zaradi reševanja prometne nesreče in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta v smeri Murske sobote zaprta za ves promet do 21.30.
V postopku so policisti Postaje prometne policije Maribor ugotovili, da je voznik povzročitelj vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom je pokazal 0,71 mg/l izdihanega zraka. Policisti bodo zoper povzročitelja spisali kazensko ovadbo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta