Prenočevala na javnem kraju in povzročala nemir, 56-letnica kričala na mimoidoče in napadla policistko

A.L.
14.01.2020 11:47

Ženska, ki je bila pod vplivom alkohola, je kričala na mimoidoče in žalila policiste, zato so zoper njo odredili pridržanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

V večernih urah so policisti Policijske postaje Novo mesto po obvestilu občana posredovali na Novem trgu, kjer naj bi moški in ženska kršila javni red in mir s tem, ko naj bi prenočevala na javnem kraju. Izsledili so večkratna kršitelja javnega reda in miru - 56-letno žensko in 31-letnega moškega. Policisti so jima ukazali, da se odstranita, kar pa nista upoštevala.
Ženska, ki je bila pod vplivom alkohola, je kričala na mimoidoče in žalila policiste, zato so zoper njo odredili pridržanje. Med postopkom je kršiteljica napadla policistko in jo lažje poškodovala. Zoper njo so uporabili prisilna sredstva in jo obvladali. 56-letno žensko bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi napada na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti, obema pa zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta