Slovenec vlomil v apartma na Hrvaškem in tam bival več mesecev, sam ima drugačno zgodbo

A.L.
15.12.2021 09:09
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Portal Morski.hr poroča o 47-letnem Slovencu, ki je decembra 2018 brez vednosti in dovoljenja lastnice, prav tako državljanke Republike Slovenije, vstopil v njen pritlični apartma na Silbi. Po navedbah portala je v stanovanje vlomil in tam bival do 4. maja 2019, ko so ga našli policisti Policijske uprave Zadar.

Obtoženi je policistom pojasnil, da je kupil parcele, na katerih je bila zgrajena stavba s stanovanjem, in jih prenesel na svoje podjetje. Po tistem, ko je bila stavba zgrajena, naj bi bil 47-letnik odsoten, ob vrnitvi na Silbo pa ugotovil, da je kot lastnica vpisana oškodovanka. Ta je po besedah moškega ponaredila novo prodajno pogodbo.

Zadeva je prišla do sodišča, kjer 47-letnik ni dokazal svojih trditev. Obsodili so ga na šest mesecev pogojne kazni, sodišče je ob tem upoštevalo, piše Morski.hr, da obtoženi pred tem nikoli ni bil obsojen. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta