Štiri dni po prvem napadu sledil še drugi: V Splitu zabodli 31-letnega turista

A.L.
22.07.2019 12:55

Francoz se bori za življenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaški mediji poročajo o novem napadu z nožem v Splitu. Danes zjutraj je policija sporočila, da se v bolnišnici zaradi hudih poškodb zdravi 31-letni Francoz, ki se še vedno bori za življenje. Po prvih informacijah naj bi 31-letnika okoli 5.30 ob znani plaži Bačvice napadel zaenkrat še neznan moški in ga zabodel v levi del prsnega koša. Najverjetneje je pri tem uporabil nož, poroča hrvaški Index. Policija dogodek preiskuje kot krajo in poskus umora.
Vse skupaj se je začelo okoli 5. ure zjutraj, ko se je Francoz v družbi 24-letnega prijatelja, prav tako Francoza, odpravil na plavanje na plažo Bačvice. V času, ko sta bila prijatelja v morju, je na kopnem zagledal neznanca, ki si ogleduje njune stvari. 31-letnik je želel storilcu preprečiti krajo, zato je prišel iz morja, takrat pa ga je moški napadel in zabodel. Storilec je uspel ukrasti tudi denarnico, policija ga še vedno išče.
Spomnimo, da se je prav v tem delu mesta pred štirimi dnevi zgodil incident, ko je moški zabodel štiri ljudi, med njimi pripadnika interventne policijske enote, ki ni bil na dolžnosti, enega izmed vodij kluba, kjer se je dogodek zgodil, varnostnika in naključnega gosta lokala iz Avstrije, ki je pomagal poškodovanim. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta