Streljanje v okolici Kopra: 60-letnik z lovsko puško zadel 40-letnega moškega

A.L.
20.09.2023 12:09

Ko so soseda vprašali, če ima kaj železa tudi on, je rekel, da ne in kraj zapustil. Naložili so staro železo in kraj zapustili, zatem pa slišali glasen pok.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Ob 19.50 so bili koprski policisti obveščeni, da iz ene od vasi v okolici Kopra peljejo v Splošno bolnišnico Izola 40-letnega moškega, ki je bil ustreljen z lovsko puško. V razgovoru so povedali, da so trije moški (dva stara 37 let iz Ljubljane in eden 40 let iz okolice Divače) v vasi z manjšim tovornim vozilom pobirali staro železo pri domačinu.

Ko so soseda vprašali, če ima kaj železa tudi on, je rekel, da ne in kraj zapustil. Naložili so staro železo in kraj zapustili, zatem pa slišali glasen pok. Oseba iz sosednje hiše je streljala na vozilo, pri tem pa je izstrelek zadel 40-letnika v roko. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je streljal 60-letni domačin. Nemudoma so bile postavljene blokadne točke. 60-letnika so prijeli in mu odvzeli prostost. Zavarovali so kraj dogodka in opravili ogled, osumljenega pa odpeljali v SB Izola na strokovni pregled. Prav tako je bil odrejen strokovni pregled za vse tri oškodovance. Danes se nadaljuje ogled kraja in zbiranje obvestil.

 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta