V preteklosti že večkrat dejal, da se bo zgodilo nekaj hudega. Kaj je bil povod za tragedijo v ljubljanskih Mostah?

epl
11.09.2022 16:21

Kakšen naj bi bil motiv za to tragedijo, niso želeli pojasniti, neuradno pa smo izvedeli, da naj bi bila 78-letna ženska že dalj časa zelo bolna in v slabem stanju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V stanovanjski hiši na območju ljubljanskih Most so v petek našli trupli 80-letnega moškega in 78-letne ženske, ki sta umrla zaradi strelnih ran. Policisti preiskujejo sum, da je moški ustrelil svojo zakonsko partnerico, nato pa storil samomor, so včeraj sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Kot so še dodali, trenutno ni znakov, da bi bila v dogodek vpletena tretja oseba.

Osumljenec je legalno posedoval orožje, pred tem pa ga policija ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja.

Policist bodo o vseh okoliščinah dogodka obvestili okrožno državno tožilstvo, več informacij pa zardi poteka preiskave še ne morejo posredovati, so še sporočili s PU Ljubljana.

Znancem in sorodnikom v preteklosti že večkrat dejal, da se bo zgodilo nekaj hudega

Kakšen naj bi bil motiv za to tragedijo, niso želeli pojasniti, neuradno pa smo izvedeli, da naj bi bila 78-letna ženska že dalj časa zelo bolna in v slabem stanju. Znancem in sorodnikom naj bi bil moški v preteklosti že večkrat dejal, da se bo zgodilo nekaj hudega, če se stvari ne bodo spremenile. V petek naj bi bil, so neuradne informacije, ženo odpeljal v bolnišnico, saj naj bi se ji bolezen poslabšala, a je menda v bolnišnici niso želeli sprejeti. Zato sta se zakonca vrnila v hišo v Novem Polju, kjer je nato moški pograbil orožje in ubil ženo, nato pa ustrelil še sebe.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta