(VIDEO) Tragedija na morju: Člana posadke z ladje izrinila moškega, ki se je skušal vkrcati ob izplutju

M.R.
06.09.2023 16:48

V Grčiji je umrl 36-letni moški, ki se je sinoči skušal vkrcati na ladjo proti Kreti. Člana posadke sta ga izrinila z ladje, ko je bila ta ravno v fazi izplutja. Sledila je aretacija kapitana in članov posadke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Moški, ki se je v luki Pirej v Atenah skušal vkrcati na ladjo Blue Horizon (slov. Mordi horizont), je padel v morje in umrl, poročajo grški mediji. Na družbenih omrežjih so se pojavili tudi posnetki, ki prikazujejo, kako sta člana posadke odrivala 36-letnika. Pokojni je ob tem izgubil ravnotežje in padel v morje, pri tem pa umrl. 

Za zdaj ni znano, ali se je pri padcu 36-letnik udaril v glavo. Kmalu za tem so ga našli mrtvega, ladja pa je že plula proti Heraklionu, kot da incidenta ne bi bilo. So pa na ladji obvestili potnike, da je zaradi incidenta pri izplutju prišlo do zamude. "Obveščamo potnike, da je pri izplutju prišlo do zamude zaradi incidenta, ki se je zgodil v luki Pirej. Ladja ni odgovorna za incident. Hvala za razumevanje," so povedali potnikom, ko je bila ladja nekaj metrov oddaljena od pristanišča. 

Kmalu je sledila aretacija kapitana in posadke, so sporočili grški mediji in dodali, da je preiskava še v teku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta