(VIDEO) V eksploziji poškodovana delavca in štirje otroci, ti naj bi bili huje opečeni po rokah in glavi

Primož Knez, Dnevnik
03.12.2019 20:30

Zaradi eksplozije plina so evakuirali 76 krajanov iz desetih hiš, nepredušno zaprli širše območje in začeli opozarjati prebivalce, naj ne prižigajo odprtega ognja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kje je začel plin uhajati, zakaj je prišlo do poškodbe plinovoda in zakaj do same eksplozije, bo stvar preiskave.
Gasilsko Reševalna Služba Kranju

Danes malo po tretji uri je v središču Britofa pri Kranju odjeknila močna eksplozija. Sirene reševalcev in gasilcev so zarezale v mirno popoldne, središče dogajanja je bilo na glavni cesti v bližini gasilskega doma. Gasilci so nemudoma evakuirali 76 krajanov iz desetih hiš, policisti so nepredušno zaprli širše območje in začeli opozarjati prebivalce, naj ne prižigajo odprtega ognja. Presenetljivo mirno je bilo v kraju že čez uro ali dve, zaznati ni bilo nobene panike. Bolj skrb, kaj bo s poškodovanimi. Uradno se je ob eksploziji poškodovalo šest ljudi, a kmalu se je razvedelo, da gre za dva delavca, ki sta opravljala vzdrževalna dela na vodovodni napeljavi, in za štiri otroke, domačine. Najhuje jo je skupil delavec, ki je bil ob eksploziji v jašku, štirje otroci naj bi bili huje opečeni po rokah in glavi. Vse so odpeljali v ljubljanski klinični center.
{facebookpost}https://www.facebook.com/policijaKR/videos/569892483845242/{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta