(VIDEO) "Vozi, samo beži, ubil nas bo!" Nasilnež se je zapeljal za trojico mladih in se zaletaval v njihovo vozilo

M.R.
15.02.2024 11:14

Izkušnja kot iz grozljivke. Tako bi lahko opisali dogodek, ki ga je doživela trojica mladih na obrobju Splita. Kot poroča Dalmatinski portal, je bil nasilnež odločen, da trojico izvleče iz avtomobila in z njimi obračuna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Napadeni so dogajanje posneli z mobilnim telefonom, slišati je krike groze, v času napada pa so dvakrat poklicali tudi policijo. S posnetka, ki so ga objavili na omenjenem portalu, ni razvidno, kakšen bi lahko bil motiv nasilneža. 

Sprva je trojica mladih skušala policiste počakati na kraju dogodka, a se je nasilnež začel s svojim avtomobilom zaletavati v njihov avto. Nato so z vozilom začeli bežati pred njim, ob tem je eden izmed potnikov klical policijo in policistom povedal, da so se morali umakniti. Nasilnež je zapeljal za njimi in se med vožnjo spet zaletaval v njihovo vozilo. "Vozi, samo beži, ubil nas bo!" je mogoče slišati enega izmed očitno pretresene in prestrašene trojice mladih.

Policisti so storilca izsledili in ga odpeljali v bolnišnico, saj naj bi bil vidno raztresen. Prijavili so ga za tri kazniva dejanja. Danes Dalmatinski portal poroča, da je šlo za 37-letnika, ki so ga policisti po zaslišanju izpustili na prostost in ga niso pridržali. Novinarji omenjenega portala so zato policiste vprašali, zakaj niso zanj odredili začasnega pridržanja, a odgovora še niso dobili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta