Vinjenim voznikom se je na pot postavil betonski podporni zid

ČK
31.03.2019 11:03
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija

Kranjskogorski  policisti so v zadnjih dveh dneh obravnavali voznike divjake in pijane. 
Dva  sta pri omejitvi 90 kilometrov na uro med Belco in Gozdom Martuljkom  vozila s hitrostjo 143 in 144 km/h, še enega so na Dovjah po prijavi zelo nezanesljive in slalom vožnje v petek popoldan obravnavali zaradi kar treh promilov alkohola. Ta teden so podoben primer obravnavali tudi že tržiški policisti, ko so v kontroli prometa zapeljali za voznikom. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,37 mg/ alkohola.
V zadnjih dveh dneh je bil alkohol tudi v treh prometnih nesrečah. Na  območju Cerkelj na Gorenjskem se je vozniku na pot "postavil" betonski podporni zid. Preizkus je pri njem pokazal rezultat 1,09 mg/l alkohola, bil pa je tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zato so mu avtomobil zasegli. Podporni  zid je "ustavil" tudi voznika mopeda, ki je z 0,58 mg/l alkohola  nesrečo povzročil  na območju Radovljice. V še eni nesreči pa je bil  udeležen voznik z 0,42 mg/l alkohola. Zapeljal je s ceste in povzročil prometno nesrečo.
V letošnjem letu so na gorenjskih cestah umrli štirje ljudje, lani v celem letu šest. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta