Ženska na Krku iz razburkanega morja poskušala rešiti moža in vnuka, a se je utopila

D.Ži
05.10.2020 16:26

Odraslega moškega in 10-letnika so kasneje našli na nekaj sto metrov oddaljeni plaži.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Na Krku je v viharnem morju življenje izgubila 52-letna ženska iz Osijeka, ki je v vodo skočila za svojim možem in vnukom, piše Novi list.
​Do tragedije je prišlo v soboto na območju plaže Plav. Malo po 14.00 sta se dedek in 10-letni vnuk, sicer gosta bližnjega apartmaja, odločila kopati v morju, kljub neobetavni vremenski napovedi. Visoki valovi so kopalca začeli premetavati, prekrivati, močni tokovi pa so jima onemogočali, da bi se iz morja lahko vrnila na kopno. Ker je videla, da sta njena najdražja v nevarnosti, je ženska skočila v morje in jima poskušala pomagati. Ženska se je utopila, dedka in vnuka pa so našli na nekaj sto metrov oddaljeni plaži avtokampa Ježevac. Živa sta, iz vode sta ju potegnila dva zaposlena v kampu.  Reševalci poročajo, da sta dve osebi na varnem, reševanje tretje pa je žal bilo neuspešno. Morje je žensko potegnilo stran od obale. Do nje so reševacli sicer prišli, a ji ni bilo več pomoči. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta