Threnos v produkciji Carmine Slovenice

mh
08.03.2020 20:05

Nocoj v Minoritski cerkvi v Mariboru predpremiera projekta Threnos (za grlo) v izvedbi 16-članske solistične vokalne zasedbe novoglasbenega gledališča Choregie

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Threnos
Arhiv CS

Carmina Slovenica za danes, 9. marca, ob 20. uri napoveduje predpremiero novega scenskega projekta Threnos (za grlo). Predpremiera, kot tudi načrtovani izvedbi 20. in 21. marca bodo v Minoritski cerkvi Maribor.
V produkciji Carmine Slovenice je nastal choregie projekt - svetovna praizvedba dela Threnos (za grlo), ameriškega skladatelja Jacoba Cooperja. Izvedba je zaupana 16-članski solistični vokalni zasedbi novoglasbenega gledališča Choregie. Mednarodna umetniška ekipa z delom skuša ponuditi prostor za premislek o tem, kar se običajno skriva ali prikriva. Ukvarja se z živalskostjo in človeškostjo kot političnima kategorijama. Delo je na prvi pogled usmerjeno v skrb za živali. V resnici pa gre za ljudi, za nas, in za naš občutek krivde ter za naš odnos do narave, živali in ljudi.
Vstopnice so v prodaji pri koproducentu dogodka Lutkovnem gledališču Maribor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta