Svetloba in ogenj na vrtu ob koncu poletja

J. M.
28.09.2023 05:00

Ko sonce zaide hitreje in dnevi postajajo krajši, lahko še vedno uživate v svojem vrtu ali na terasi s pravo vrtno osvetlitvijo, ki bo omogočala prijetne večere na prostem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gervi

Ni se treba posloviti od zunanjih užitkov le zato, ker je tu jesen. Zunanja razsvetljava lahko ustvari prijetno vzdušje in osvetli različne dele vrta. Kot recimo vašo pot skozi vrt.

Obsijana terasa ali vrtna pot zagotavlja prijetno in varno atmosfero.
Gervi

Prenosna svetilka

Praktična in prenosna razsvetljava vam omogoča, da jo enostavno premikate po vrtu, dokler ne najdete najboljšega kraja za sproščanje. S svojim priročnim ročajem jo lahko vzamete kamor koli.

Za mehko osvetlitev na vaši terasi pa lahko razmislite o svetilki z organsko zasnovo; ta bo ustvarila prijetno svetlobo za večerne trenutke na vrtu.

Decentne pletene svetilke dajejo poseben čar okolici.
Gervi

Jedilnica na prostem

Če želite vzdušje jedilnice ali dnevne sobe prenesti v svoj zunanji prostor, razmislite o postavitvi talne svetilke ob zunanjem pohištvu. Zaobljena svetilka na ali ob zunanji jedilni mizi zagotavlja dobro vidljivost.

zunanje svetilke
Gervi

Želite vzpostaviti prijetno vzdušje za pogovor? S pokončno stoječo svetilko lahko ustvarite toplino in osvetlitev, ki jo potrebujete.

Stoječa zunanja svetilka
Gervi

Toplota za hladnejše jesenske večere

Ko jesen prinese nižje temperature, si želimo tudi toplino. Košara za ogenj, ki je lahko izdelana iz kortena ali jekla, polepša teraso in omogoči prijetno druženje ob ognju.

Ogenj za toploto in svetlobo v kortenasti mreži
Gervi
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta