V četrtek na ogled skoraj ničenergijska hiša Lumar Primus-D 140

J. M.
09.12.2023 09:25

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljajo še zadnji letošnji dan odprtih vrat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lumar Primus-D 140
Lumar

V Brezovici pri Ljubljani bodo predstavili individualno prilagojeno skoraj ničenergijsko hišo Lumar Primus-D 140 s paketom Elegance. Ogled hiše bo potekal v četrtek, 14. decembra, med 12. in 17. uro.

Lumar

O individualno prilagojeni hiši

Hiša je zgrajena na skrajno racionalnem in prilagodljivem tlorisu. Prostori se odpirajo proti jugu, kjer preko velikih steklenih površin ponujajo izredno svetle bivalne prostore in povezavo z naravo. Predstavljena hiša ima v pritličju obrnjene bivalne prostore (L-tloris).

Hiša Primus (link na https://www.lumar.si/druzina/primus) je bila razvita z mislijo na energetsko varčnost, učinkovitost in visoko bivalno ugodje. Krasi jo odprto zasnovan bivalni prostor v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. V nadstropju so funkcionalno zasnovani prostori, ki na dani kvadraturi nudijo maksimalno ugodje bivanja in minimalne stroške skozi celoten življenjski cikel.

Dinamika, eleganca in zmerna zadržanost oblik so vodila k izoblikovanju paketa Elegance, namenjenega vsem, ki si želijo z arhitekturo objekta preseči ustaljene okvire in diskretno izražati svobodne nazore. Paket zajema vogalno stekleno zasteklitev z integriranim stebričkom in vodoravno oblikovane podolgovate okenske odprtine v nadstropju.

Lumar

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

• Koncepte trajnostne gradnje skoraj ničenergijskih hiš Lumar, ki jih razvijajo v okviru Lumar Zero Emission Living® ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem in gradnjo vaše nove hiše.

• Možnost gradnje hiš Lumar z inovativno naravno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil in kovin. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).

Lumar

• Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Aspectus, Varius, Atractivo, Artis in Vivus, ki dopolnjujejo sodobno zasnovane družine hiš in jih odslej ponujajo v različnih velikostih.

• Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj ničenergijske hiše Lumar.

Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi ponudbo izbranih hiš Lumar ob 30. obletnici podjetja, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Lumar
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta