Dom Danice Vogrinec Maribor: Izvor okužbe še ni znan, 28 zaposlenih v karanteni

Tatjana Vrbnjak Tatjana Vrbnjak
08.09.2020 13:26

Zaradi okužbe s koronavirusom je enota Tabor Doma Danice Vogrinec do nadaljnjega zaprta in obiski do preklica niso mogoči.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Kadra ne moremo kar nadomestiti, ker ga ni in tudi ni mogoče kar tako od nikogar dobiti," ugotavlja direktor Doma Danice Vogrinec Marko Slavič.
Sašo Bizjak

V enoti Doma Danice Vogrinec Tabor, kjer je v ponedeljek rezultat brisa pri eni stanovalki pokazal okužbo z novim koronavirusom, je v karanteni 28 zaposlenih, stanovalka in njena sostanovalka v dvoposteljni dobi pa sta premeščeni na covid oddelek v bolnišnico. Zaposleni, ki so delali na oddelku, na katerem je okužena stanovalka, opravljajo testiranja, prvi rezultati bodo znani v sredo. Noben od zaposlenih ne kaže znakov okužbe s koronavirusom, nima povišane temperature, tudi sostanovalka gospe s potrjeno okužbo s koronavirusom za zdaj nima simptomov okužbe in tudi čaka na izvid testiranja, pravi direktor Doma Danice Vogrinec Marko Slavič.

Dom Danice Vogrinec, enota Tabor
Sašo Bizjak
Dom Danice Vogrinec
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta