Mariborska občina podaljšuje veljavnost mesečnih in letnih avtobusnih vozovnic

Igor Selan Igor Selan
20.11.2020 12:31
Veljavnost mesečnih, polletnih in letnic vozovnic bodo zaradi zaustavitve javnega prometa podaljšali tudi za gondolo
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ker avtobusi od 16. novembra ne delujejo, se bo imetnikom mesečnih in letnih vozovnic njihova veljavnost podaljšala
Sašo Bizjak

Potem, ko je ministrstvo za infrastrukturo v četrtek sprejelo odločitev, da se imetnikom dnevnih, tedenskih, mesečnih, polletnih in letnih vozovnic integriranega javnega potniškega prometa njihova veljavnost podaljša, saj jih od 16. novembra zaradi neobratovanja javnega potniškega prometa ne morejo koristiti, je tej odločitvi danes sledila tudi mariborska občina. "V skladu z odločitvijo ministrstva bomo enako ravnali tudi v mestnem potniškem prometu v Mariboru. Kupcem Marpromovih mesečnih avtobusnih vozovnic za november in letnih šolskih vozovnic bomo po ponovni vzpostavitvi mestnega linijskega prometa ustrezno podaljšali njihovo veljavo. Enako bo veljalo tudi za terminske vozovnice za krožno kabinsko žičnico na Pohorju (mesečne, polletne in letne)."

Kot še sporočajo iz mariborske občine, medtem imetniki mesečnih in letnih avtobusnih vozovnic, ki so na podlagi njih pridobili potrdilo za brezplačno parkiranje v belih conah do konca novembra, do podaljšanja vozovnic za to obdobje ne bodo upravičeni. S podrobnejšimi informacijami bodo potnike seznanili ob ponovnem začetku delovanja javnega potniškega prometa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta