Mariborsko podjetje Job za projekt Botrstvo zbralo 30 tisoč evrov

Tatjana Vrbnjak Tatjana Vrbnjak
18.01.2023 18:11

Podjetje Job iz Maribora je 30-letnico delovanja obeležilo z dobrodelnim koncertom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Direktor podjetja Job Jasmin Osmanovič je predsednici ZPM Ljubljana Moste-Polje Aniti Ogulin predal ček za 30 tisoč evrov.
Andrej Petelinšek

V veliki dvorani SNG Maribor je v torek zvečer potekal dobrodelni koncert, s katerim je 30-letnico delovanja obeležilo podjetje Job iz Maribora. Izkupiček od prodanih vstopnic - v razprodani dvorani je nastopila znana hrvaška pop pevka Nina Badrić - je bil namenjen projektu Botrstvo, ki ga izvaja Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

Andrej Petelinšek

Na dobrodelnem koncertu je direktor podjetja Job Jasmin Osmanovič predsednici ZPM Ljubljana Moste-Polje Aniti Ogulin predal ček, izkupiček od prodanih vstopnic, v vrednosti 30 tisoč evrov. Podjetje in Zveza prijateljev mladine Moste-Polje sta se dogovorila, da bo 25 odstotkov denarja namenjenega za projekte Botrstva v občini Maribor, od koder je podjetje Job, 25 odstotkov za projekte v občini Ptuj, kjer so njegovi številni poslovni partnerji in jim je tudi sicer blizu, preostalih 50 odstotkov pa za projekte po celi Sloveniji.

Andrej Petelinšek

"Projekt Botrstvo podpiramo skorajda od samega začetka," pravi direktor Osmanović, lastnik in direktor podjetja Job, ki se ukvarja z zavarovanjem in zastopanjem, iz njega pa je izšlo tudi Priori zavarovanje, ki se ukvarja s posredništvom. "Veliko delamo po celi Sloveniji, in ko se vozimo, poslušamo na Valu 202 zgodbe otrok - te se nas dotaknejo. Ob njih ne moreš ostati ravnodušen," pravi Osmanović.

Andrej Petelinšek

Na dobrodelni koncert so se začeli pripravljati že lani poleti in veseli so, da so ga razprodali in s tem izpolnili cilj - zbrati čim več denarja za projekt Botrstvo. Poleg tistih, ki radi poslušajo Nino Badrić - znana hrvaška pop pevka je nedavno izdala nov album - so bili med obiskovalci tudi stalni podporniki dobrodelnih koncertov. "V Mariboru bo, kakršen koli že je dobrodelni koncert, med obiskovalci od 30 do 40 odstotkov ljudi, ki vedno pridejo na dobrodelne koncerte in dober namen podprejo z nakupom vstopnic in udeležbo; zahvaliti se jim je treba za to," sklene Osmanović.

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta