Minigolf v Europarku: Zaigral je tudi Filip Flisar

Jon Knez Jon Knez
01.02.2022 15:36
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Začetek je na prireditvenem platoju pred trgovino Hervis.

Igor Napast

V nakupovalnem središču Europark se je od ponedeljka možno preizkusiti v igranju minigolfa in si priigrati nagrade. Igranje bo možno do sobote, 12. februarja, med 10. in 20. uro. Začetek igrišča, kjer se prevzamejo tudi igralne palice in žogice, je na prireditvenem platoju pred trgovino Hervis. Devet stez je razporejenih v dveh nadstropjih. Vsi, ki igro uspešno zaključijo, prejmejo uporabne nagrade, sporočajo iz uprave nakupovalnega središča. Vsi, ki bodo prijeli za golf palice, bodo prav tako lahko izpolnili tudi nagradni letak in se potegovali za darilne bone.

Od letos je obiskovalcem Europarka na voljo tudi minigolf
Bojan Mihalič

Kot nam je sporočila Maruša Fakin, predstavnica za odnose z javnostmi Europarka, prvi dan še ni bilo velikega obiska, saj obiskovalci zadevo komaj spoznavajo, so pa zelo radovedni, pravi. So pa že prvi dan k igri minigolfa povabili nekatere znane obraze, med drugim nekdanjega smučarja prostega sloga Filipa Flisarja. Fakinova je še povedala, da ta projekt kroži po vseh nakupovalnih središčih, ki jih upravlja podjetje SES. Začeli so lani v Celju, iz Maribora pa se bo podal naprej po nakupovalnih središčih po Sloveniji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta