Pobrskajte po kleteh in omarah, kmalu sejem rabljene in nove zimske opreme

Zmago Gomzi Zmago Gomzi
16.11.2022 10:00

Sejem bo v petek in v soboto v Europarku, oba dneva bo odprt od 9. do 21. ure.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lanski sejem je privabil več kot 3000 obiskovalcev.
Andrej Petelinšek

Agencija Mopa, ki v tem letu praznuje 30 let obstoja in uspešnega delovanja, bo tudi letos poskrbela, da si bodo privrženci smučanja in drsanja lahko priskrbeli novo ali rabljeno zimskošportno opremo. Agencija bo priredila že 31. tradicionalni sejem ta petek in soboto v Europarku v Mariboru, oba dneva od 9. do 21. ure. Za obiskovalce je vstop prost.

"Prodaja ali zamenjava rabljene opreme je dovoljena na organiziranem prostoru v rdeči medetaži garažne hiše Europarka in je brezplačna. Prodajalcem svetujemo, da na sejem prinesejo le kakovostno opremo, ne starejše od pet let, saj zastarelih reči zaradi dobre ponudbe in ugodnih cen ni mogoče prodati. Možna bo tudi komisijska prodaja, pri čemer se podpiše komisijska pogodba. Predmeti se v komisijski prodaji prodajajo po načelu videno - kupljeno. V pomoč prodajalcem bodo strokovnjaki, ki bodo ocenili vrednost ponujene prodajalčeve opreme in od njega za pomoč dobili delež od prodaje," pojasni Bojan Šušteršič, lastnik agencije Mopa.

"Poudarek bo na zamenjavi opreme. Po izkušnjah vemo, da bo veliko staršev na sejem prineslo zimskošportno opremo, ki jo je njihov otrok prerasel, in jo ob doplačilu skušalo zamenjati za opremo večje velikosti. Kupiti bo mogoče tudi novo opremo. S popustom, višjim, kot je to običajno med letom, jo bo ponujal Hervis. Na lanskem sejmu smo našteli več kot 3000 obiskovalcev, predvsem s štajerskega, prekmurskega in koroškega konca, podobno število jih pričakujemo letos," doda Šušteršič. Naj dodamo, da bo Marprom na sejmu po ugodni ceni ponujal večdnevne vozovnice za vse žičniške naprave na Mariborskem Pohorju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta