Posvoji tačka: Mladeniča Mars in Mufi čakata na nova lastnika

ŠTR
19.02.2022 04:00

Med živalmi, ki v Zavetišču za živali Maribor čakajo na novega lastnika, sta tudi psa Mars in Mufi. Samčka nižje rasti sta rada v družbi in navajena povodca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mars
Zavetišče Za živali Maribor
Zavetišče

Mars je leto in pol star samček manjše rasti. Ob prihodu v zavetišče, konec letošnjega januarja, je bil prestrašen in negotov, sedaj pa se je že sprostil. Na povodcu lepo hodi in išče varnost pri človeku, sporočajo začasni skrbniki. Zelo rad je v družbi ljudi, na sprehodu je poslušen. "Da bi imel kakšne težave z drugimi psi, zaenkrat nismo opazili, ker pa je na začetku malo nezaupljiv, bo mogoče potreboval nekaj časa, da se navadi na novo okolje," so še zapisali.

Tudi Mufi je star slabo leto in pol. Samček z daljšo dlako in majhne rasti išče dom, kjer bo imel zagotovljeno dovolj gibanja in igre, saj je prava energijska bombica. Obožuje biti v družbi ljudi, rad se igra, z drugimi psi nima težav.

V času uradnih ur zavetišča vabljeni, da pridete pogledat še kakšnega psa ali mačko. Tisti, ki bi radi pomagali zapuščenim živalim, pa nimate možnosti, da bi jo imeli, lahko postanete boter eni od živali nato pa mesečno na v pogodbi naveden transakcijski račun nakažete izbran znesek, ki ga porabijo za oskrbo in nego "vašega" psa ali mačka. Dodatne informacije v zavetišču ali po telefonu, lahko jim tudi pišete. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta