Predsedniške volitve: Kam na predčasno glasovanje v Mariboru

MBK
04.10.2022 02:00

Upravna enota Maribor je sporočila sedeže volišč in datume za predčasne volitve predsednika republike v volilni enoti 7 Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predčasno glasovanje bo potekalo 18., 19. in 20. oktobra od 7. do 19. ure.
Andrej Petelinšek

Upravna enota Maribor je sporočila sedeže volišč in datume za predčasne volitve predsednika republike v volilni enoti 7 Maribor. Medtem ko je za dan splošnega glasovanja določena nedelja, 23. oktober, bo predčasno glasovanje potekalo 18., 19. in 20. oktobra od 7. do 19. ure.

V volilnem okraju (VO) Maribor 1 bo mogoče predčasno voliti v Kulturnem domu Kamnica, v VO Maribor 2 bo volišče v Kulturnem domu Hoče, v VO Maribor 3 bo volišče v stavbi MČ Brezje, v VO Maribor 4 bo volišče v Razstavnem salonu v Grajski ulici, v VO Maribor 5 bo volišče v Domu Lizike Jančar, v VO Maribor 6 bo volišče v prostorih MČ Radvanje, v VO Maribor 7 pa bo volišče v MČ Tabor.

V preostalih štirih krajih volilne enote 7 bodo predčasna volišča še v prostorih Upravne enote v Rušah in Slovenski Bistrici, v prostorih Občine Selnica ob Dravi in v sejni sobi Občine Slovenske Konjice ter v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

Dodatne informacije o izvedbi volitev v sedmi volilni enoti lahko dobite na telefonski številki 02 22 08 453 ali na e-naslovu vkve.7000Maribor@dvk-rs.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta