Vroča delovna mesta

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
06.03.2019 12:49

Med zaposlitvenimi oglasi tudi ta teden kar nekaj zanimivih novih v Mariboru, mednarodno podjetje v Račah išče računovodjo, v Celovcu zaposlijo statika - konstrukterja

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Media bus išče skrbnika in tržnika oglasnega prostora

Podjetje Media bus v svojo sredino vabi sodelavko ali sodelavca, ki bo skrbel za trženje in razvijanje oglasnega prostora na mreži digitalnih zaslonov v avtobusih. Delovno mesto je v Mariboru, ponujajo redno zaposlitev za daljši čas. In kaj boste delali? Sodelovali z večjimi oglaševalci ter oglaševalskimi in medijskimi agencijami v Sloveniji. Kandidati lahko prijave pošljejo do 20. marca, tudi na naslov: razpis@mediabus.si. Več informacij o tem kakšno izobrazbo in znanja od vas pričakujejo najdete tukaj.

Semenarna ima delo za vodjo skladišča v Mariboru

Semenarna Ljubljana zaposli v Mariboru vodjo skladišča. Skrbeli boste za organizacijo in razporejanje dela v skladišču, prevzem in odpravo blaga, vodili skladiščno dokumentacijo in reševali reklamacije. Od kandidatov pričakujejo najmanj V. stopnjo izobrazbe, dve leti izkušenj z vodenjem skladišča in računalniška znanja. Z izbranim kandidatom bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, če bo uspešno opravil šestmesečno poskusno delo. Prijave sprejemajo do 17. marca, več podrobnosti na spletni strani, kjer najdete tudi naslov. 

Staninvest zaposli informatika

Do petka, 8. marca, se lahko še prijavite na prosto delovno mesto informatika pri Staninvestu, največji družbi za upravljanje z nepremičninami v Mariboru. Če imate izobrazbo informatika ali kake druge tehnične smeri, dobro poznate aplikacijo Office, imate vozniški izpit, ki ga boste potrebovali za terensko delo in znanje angleškeg jezika, se lahko prijavite tukaj ali pošljete prijavo z življenjepisom na elektronski naslov zaposlitev@staninvest.si.

V Račah potrebujejo računovodjo

Uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in distribucijo fitofarmacevtskih sredstev Albaugh Tki ima prosto delovno mesto za računovodjo v Račah. Zaposlitev ponujajo za določen čas treh mesecev, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo, da imajo visokošolsko ali univerzitetno izobrazbo ekonomske smeri – zaželene so izkušnje v računovodstvu, odlično znanje angleškega jezika in Excel-a ter vozniški izpit. Če boste prijavo z življenjepisom poslali na elektronski naslov: vmedved@albaugh.eu, morate priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti. Več podrobnosti najdete na spletni strani.

Delo za statika - konstrukterja v Celovcu

V podjetju Oberressl & Kantz v Avstriji zaposlijo statitka - konstrukterja. Ponujajo minimalno osnovno plačo 23000 evrov bruto in dodatke za izkušnje, kvalifikacije ter delovno dobo, ob tem pa še 13. in 14. plačo. Kandidati morajo imeti VI. ali VII. stopnjo izobrazbe tehnične smeri, dobro znanje angleškega in nemškega jezika, zaželjene so tudi večletne delovne izkušnje. Delovno mesto je v Celovcu, več podrobnosti in naslov na katerega je treba poslati prijavo najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta