Zpiz v Mariboru še išče zdravnika, agencija za energijo zaposli dva analitika

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
04.03.2020 12:40

Iščete ali želite zamenjati službo? Poglejte kaj smo izbrali ta teden med zaposlitvenimi oglasi v Mariboru

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V Marifarmu zaposlijo odgovornega za zdravila

V farmacevtskem podjetju Marifarm v Mariboru zaposlijo odgovorno osebo za sprejem, shranjevanje, izdajo in transport zdravil. Prijavijo se lahko magistri farmacije, medicine, kemije ali druge ustrezne smeri, ki so vpisani v register odgovornih oseb za sproščanje zdravil. Imeti morajo tudi najmanj dve leti praktičnih izkušenj na področju analize kakovosti zdravil, dobro znanje angleškega jezika in računalništva. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom, možnost dodatnega strokovnega izobraževanja doma in v tujini, organizirano toplo malico in brezplačno parkiranje v garaži podjetja. Od kandidatov pričakujemo CV v Europass obliki (v slovenskem in angleškem jeziku) ter kopijo dokazil o izpolnjevanju pogojev. Pošljete jih lahko na elektronski naslov: HR@marifarm.si ali preko portala MojeDelo.com. Več informacij najdete tukaj.

 

ZPIZ v Mariboru še išče zdravnika

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (Zpiz) v Mariboru že nekaj časa išče zdravnika. Prijavi se lahko specialist medicine dela, prometa in športa ali specialist družinske medicine ali specialist psihiatrije ali specialist interne medicine. Delali boste v službi za izvedenstvo I. stopnje v Mariboru. Kandidati morajo imeti tudi 4 leta delovnih izkušenj na področju svoje specializacije in veljavno licenco zdravniške zbornice. Pogoj je tudi aktivno znanje slovenskega jezika. Zaposlitev je za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom, nastop dela po dogovoru. Prijavo lahko pošljete, do 16. marca, na poštni naslov: ZAVOD ZA POKOJNINSKO IN INVALIDSKO ZAVAROVANJE SLOVENIJE, Kolodvorska ulica 15, 1000 Ljubljana s pripisom "za zaposlitev na IK I" ali na e-naslov: kadri@zpiz.si. Več informacij na spletni strani.

V Novi KBM delo za vodjo poslovanja

V Novi KBM imajo prosto delovno mesto za vodjo odseka spremljave poslovanja v Mariboru. Pričakujejo vsaj 6/2. raven izobrazbe ali alternativno 6/1. raven v primeru naprednejših strokovnih znanj in izkušenj s področja dela. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izkušnjami v računovodstvu, bančništvu in financah, ki so že opravljali vodstveno delo. Zaposlitev je za nedoločen čas, s štirimesečnim poskusnim delom. Kot prednost ponujajo premični delovni čas, vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje, ob plači pa tudi možnost dodatnih izplačil za uspešnost. Prijavo in življenjepis lahko oddate izključno preko spletnega portala MojeDelo. com, do vključno 12. marca. Povezavo do spletnega oglasa najdete tukaj.

Agencija za energijo potrebuje dva analitika v Mariboru

Agencija za energijo v Mariboru zaposli dva analitika energetskega trga. Kandidati morajo imeti VII – stopnja izobrazbe tehnične smeri (želena smer: elektrotehnika) ali matematične vede in leto dni delovnih izkušenj. Cilj zaposlitve je zagotavljanje konkurenčnosti, preglednosti in celovitosti trga z energijo. Naloge obsegajo načrtovanje, razvoj energetskih trgov z električno energijo in zemeljskim plinom v skladu z energetskim zakonom. Zaposlitev je za nedoločen čas. Prijave, skupaj z Europass življenjepisom, je treba poslati preko portala MojeDelo.com, do 18. marca. Več tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta