Katera so vroča delovna mesta v Mariboru? Bi delali s konji? V gozdu, salonu kopalnic ali proizvodnji? Bi popravljali klimatske naprave?

Tanja Fajnik Milakovič
21.04.2022 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Delo za revirnega gozdarja

Zavod za gozdove v Mariboru zaposli za določen čas, obdobje enega leta, revirnega gozdarja. Pričakujejo, da imate višješolsko izobrazbo s področja gozdarstva in lova, vsaj pet mesecev delovnih izkušenj, strokovni izpit (zaposleni ga mora opraviti v šestih mesecih od sklenitve delovnega razmerja), tudi iz upravnega postopka, ter vozniški izpit B-kategorije. Biti morate tudi v dobri psihofizični kondiciji. Vloge z življenjepisom sprejemajo do 25. aprila na e-naslovu oemaribor@zgs.si.

Serviserju ponujajo 1400 evrov plače

V podjetju Menegra za nedoločen čas zaposlijo serviserja klimatskih naprav. Ponujajo okvirno mesečno plačo 1400 evrov bruto. Delali boste le v dopoldanskem času. Katere pogoje morate izpolnjevati? Imeti morate srednješolsko izobrazbo tehnične smeri, štiri leta delovnih izkušenj, znanje angleškega, hrvaškega in nemškega jezika, da se boste lahko sporazumevali s strankami na terenu, vozniški izpit in osnovno računalniško znanje. Prijavo morate poslati do 3. maja na e-naslov kadri@menerga.si.

Mariborska livarna Maribor
Igor Napast

V livarni potrebujejo planerja

V podjetju Mariborska livarna zaposlijo za nedoločen čas planerja v proizvodnji. Kandidati morajo imeti srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo s področja metalurgije, strojništva in kovinarstva, dobro morajo poznati tehnološke in proizvodne procese, imeti morajo dve leti delovnih izkušenj in vozniški izpit. Pogoj je tudi zahtevno računalniško poznavanje dela s preglednicami. Če vas prosto delovno mesto zanima in izpolnjujete pogoje, pošljite vlogo do 28. aprila na e-naslov lea.sajn@mlm-mb.si. V Mariborski livarni imajo prosto delovno mesto tudi za strateškega nabavnika.

Bi bili svetovalec v salonu kopalnic?

Podjetje Termotehnika v svojem salonu kopalnic v Mariboru zaposli svetovalca. Zaposlitev je za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom. Pogoji so V. ali VI. stopnja izobrazbe, dobro poznavanje izdelkov, blagovnih znamk in slovenskega trga na področju kopalniške opreme, obvezno poznavanje programa za izris kopalnic ViSoft, komunikacijske sposobnosti ter vozniški izpit B-kategorije in lastni prevoz. Ponujajo varno zaposlitev, stimulativno plačilo ter možnost dodatnega izobraževanja in napredovanja.

Hlevarja iščejo v Dogošah

Konjeniški klub Urh Bauman v Dogošah zaposli za določen čas, obdobje 12 mesecev, hlevarja. Delali boste v več izmenah, vaše delovne naloge pa bodo skrb za konja, čiščenje boksov in vodenje konja. Kandidati morajo imeti osnovnošolsko izobrazbo. Za podrobnejše informacije lahko pokličete Urha Baumana na telefonsko številko 041 650 382. Vaše prijave pa pričakujejo do 25. aprila na e-naslovu kkurhbauman@gmail.com.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta