Nova svoboda poslovnih komunikacij

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
13.12.2021 00:00

Pozabite na vse, kar ste do sedaj vedeli o poslovni telefoniji. Tako se telefonira in sodeluje v 21. stoletju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Poznate tri ključne komunikacijske izzive sodobnih poslovnih okolij? Naj vam jih zaupamo:

  • kompleksna in draga komunikacijska orodja
  • otežena ali omejena komunikacija z zaposlenimi, ki delajo izven pisarne
  • visoki stroški vzdrževanja

Poznamo pa tudi rešitev zanje – sodobna telefonija v oblaku Cloudya, ki podjetjem pomaga zmanjšati stroške, povečati produktivnost zaposlenih in dosegati rast poslovanja.

Pojdimo lepo po vrsti.

Dostopna in praktična komunikacijska orodja

Realnost sodobnih poslovnih okolij je več telefonskih številk, e-poštnih predalov in komunikacijskih orodij, a kljub temu se neredko primeri, da zaposleni zgrešijo kak pomemben klic ali sporočilo. Kar lahko pomeni tudi izgubo poslovne priložnosti, posla ali dodaten strošek.

Telefonski sistem v oblaku Cloudya izboljša stvari s preprosto in intuitivno komunikacijo, kjer ima vsak zaposleni le eno telefonsko številko (znotraj in zunaj podjetja) in en elektronski nabiralnik. Z manj neodgovorjenimi klici in sporočili lahko pospešite interakcije med zaposlenimi, poslovnimi partnerji in strankami ter povečate njihovo produktivnost, saj lahko učinkovito komunicirajo kjerkoli, kadarkoli ter iz katerekoli naprave.

Arhiv Naročnika

Cloudya olajša delo tudi oddelku IT oziroma informatikom. Kompleksne komunikacijske rešitve so namreč zahtevne in drage – tako za uvajanje kot vzdrževanje. To je težava tudi za vaš oddelek informatike, če se morajo zaposleni ob večerih in ob vikendih ukvarjati s (tele)komunikacijskimi izzivi. S poenostavitvijo uvajanja, upravljanja in podpore Cloudya rešuje ta izziv in izboljša življenje vašim tehnikom. Brez fizične infrastrukture za upravljanje in preprostih orodij za dodajanje in upravljanje uporabnikov se oddelek IT lahko osredotoči na delo z več dodane vrednosti. Ker podjetja uporabljajo rešitev Cloudya kot storitev, za katero skrbi zunanji ponudnik (družba NFON), ne potrebujejo lastne infrastrukture, zato odpadejo vsi stroški, povezani z namestitvijo in vzdrževanjem.

Poenostavljena komunikacija z zaposlenimi, ki delajo izven pisarne

S starimi komunikacijskimi rešitvami je z zaposlenimi pogosto mogoče vzpostaviti stik le v pisarni ter po ločenih komunikacijskih kanalih (telefon, mobilni telefon, e-pošta), kjer ima vsak uporabnik različne številke in naslov. Cloudya rešuje ta izziv z eno telefonsko številko in z neodvisnimi komunikacijskimi orodji, ki povezujejo zaposlene, kjer koli delajo, na kateri koli napravi. To pomeni, da boste imeli hitrejšo komunikacijo, lahko se boste hitreje odzvali na nove priložnosti in ustvarili višje prihodke. Intuitiven uporabniški vmesnik še olajša uporabo storitve Cloudya, vsi zaposleni so enostavno dosegljivi, kar je tudi velika prednost za njihove stranke, s katerimi redno komunicirajo.

Zanesljiva komunikacijska storitev

Starejši telefonski sistemi pogosto doživljajo izpade delovanja, kar prekinja poslovanje podjetja in vpliva na prihodke. Mnogi izmed njih za delovanje potrebujejo stalno vzdrževanje, kar povečuje stroške IT in povzroča frustracije tehničnih ekip.

Arhiv Naročnika

Za premagovanje tega izziva je Cloudya zgrajena na popolnoma redundantni arhitekturi, ki praktično ne pozna izpadov. Deluje namreč iz oblaka, podatkovnega centra ponudnika, ki ima vse ključne gradnike podvojene ali celo potrojene.

Cloudya tako ni le stroškovno učinkovita rešitev, ki je nadvse enostavna za uporabo, je tudi izredno zanesljiva. Z ugodno ceno in prilagodljivim naročniškim razmerjem (podjetje preprosto »naklika« storitve, ki jih potrebuje) se ta rešitev izkaže za idealno za širok spekter poslovnih uporabnikov.

Prepričajte se na lastne oči – in ušesa

Da NFON s storitvijo poslovne telefonije Cloudya ne prodaja mačka v žaklju, se lahko prepričate na lastne oči. Obiščite spletno stran podjetja in izpolnite prijavnico za 30-dnevno brezplačno preizkusno različico rešitve Cloudya – obrazec najdete na povezavi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.